Camilla Norman

Tabata Timer
 
God morgon på er och glad måndag! Skönt att komma in i en ny vecka igen, men lite läskigt känns det av två anledningar. 1) Veckorna går så fort så att det känns som att den tar slut bara jag blinkar till lite! 2) Jag ska flyga helikopter i helgen! Bara det att det är ledig helg känns som att det är nog att fira. 
Men vet ni vad?Jag och min kära syster tog oss i kragen igår och gick ut på en pw och flikade in lite intervaller emellanåt. Ingen av oss är bra på att springa och trots att vi har olika förutsättningar ( kroppsligt ) så har vi lika dåligt flås haha Men vi tog oss ut och vi sprang litegrann!
Men det jag tänkte tipsa om är appen Tabata Timer som man bara ställer in hur länge man vill att varje intervall ska pågå, hur lång vilan ska vara och hur många rundor man ska köra så håller den räkningen åt en! Vi körde 1 min springa, 2 min vila och x 5. Inte särskilt många varv direkt, men vi hade egentligen ingen lust eller studs i benen till det. Men den är skitbra att ha som motivation till att börja springa lite mer! Man behöver inte ha någon koll alls och det blir lite som den där piskan på ryggen som kan behövas ibland när den börjar räkna in att det är dags att börja springa igen. Det var nog tur att vi inte tog i mer än så för jag var ändå helt slut sen till jobbet.Men vi gjorde det och jag är stolt över oss som pallrade oss iväg! 
 
Nu: Avokadomackor, kaffe och nektarin. Äntligen ledig dag imorgon! Helgen har sprungit iväg tycker jag men nu är jag redo för en ny vecka! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress