Camilla Norman

Stay Positive Be Happitude
 
 
God morgon god morgon! Jag önskar att jag kunde säga att jag positiv hela tiden, men... Klockan är för tidigt för att vara det just nu! Jag satt och pratade med min älskade syster in till 12-slaget och var så nyfiken på Mallorca med allt vad det innebar. Dom har pratat om den här resan så pass många år att jag är genuint glad över att dom faktiskt lyckades komma iväg! Men det är skönt att ha henne hemma igen för jag har saknat henne haha
 
Kolla in min snygga tröja från Happitude! Jag älskar att man får bestämma färg på tröjan, tråden och vad man vill skriva helt själv. Jag har klurit lite på vad mitt "budskap" egentligen kunde vara, men är det något jag har försökt pränta in i mig själv så är det att vara Positiv. Det har inte varit lätt och jag har gråtit mycket i frustration över att hormonerna har spelat mig ett spratt, att min hudutslag blossar upp rejält ibland och cellförändrings-prylen som var i början på året. Men jag VET att med tankens kraft så kan man ändra sin känsla i kroppen, om så bara för en liten stund. Jag hade en skit-start på min dag igår och tyckte att det var kämpigt på jobbet till en början ( det är inte roligt att vara i service-branshen när man har en dålig dag) men med hjälp av skratt tillsammans med mina kollegor och att jag fick TVINGA mig själv att le och vara glad så var jag det till slut. Det tog några timmar, men huvudsaken är att det går att vända på sitt humör. 
Så jag tänker ta min Stay Positive- tröja och inse hur fantastiskt mitt liv är och att när diverse jobbiga känslor i kroppen kommer så får man vara ledsen, men till slut måste man försöka ändra sin känsla! 
 
Om ni skulle beställa en tröja från Happitude, vad skulle ni skriva då? Vad står just DU för?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress