Camilla Norman

Som en Astrid Lindgren-saga
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Vilken intensiv, men bra, dag det blev igår! Vi hängde på det här fantastiska stället Hillingen igår i 5 timmar, vilket är mycket för att vara oss. Sallad-lunch, fika och 2 dopp i vattnet fick det bli! Jag ska inte ljuga och säga att det var vidare skönt, men det var 20 grader och då anser jag att man faktiskt får ta och morska upp sig lite haha 2 torr-dopp blev det för mig i allafall och jag var så himla lycklig igår! Det är ett sånt magiskt ställe det där och det är otroligt rent vatten. Det finns i princip inga sommarstugor där folk kan lägga sina motorbåtar så det är ekor som gäller och då blir det inte farligt med olja på vattenytan. 
Jag har aldrig tänkt mig tanken att gifta mig och ha hela det där "familje-livet" och jag har inga direkta planer på vad jag vill ha för bröllop, men vore det inte fantastiskt att gifta sig här, i solnedgången? Bara en tanke som slog mig. Men visst ser det ut som att man skulle kunna spela in en saga här? Typ Ronja Rövardotter? Det är så vackert att det gör ont.
Kvällen följdes av middag med min syster hemma i huset och lite choklad i solens sista ljusstrålar och sen en helkväll med 3 av mina vänner! En av dom har jag inte träffat på några år så det var himla kul att få se honom. 
Men jag inser en sak: Jag är inte 22 längre och klarar av för lite sömn och 1 cider för mycket haha Just nu börjar jag bli människa igen, men det tog några timmar nu på förmiddagen att bli någorlunda trevlig igen! Jag somnade kanske runt 6 i morse och då hade jag hunnit med en dusch för att bli varm. Jag kan inte somna när jag fryser så trots att det var ljust i hela lägenheten pg.a att solen hade hunnit titta fram så var det skönt med en dusch och sen relativt bra sömn. 2 timmar snoozande i soffan och x antal romantica tomater senare så kan jag nästan kicka igång den här söndagen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress