Camilla Norman

Små saker i livet som gör mig glad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom klockan är okristligt tidigt och jag sitter med rostade mackor i munnen ( jag vet, mina föräldrar kommer sätta i halsen när jag säger att macka med gurka blev min grej idag) så tänkte jag bjuda på lite diverse bilder som jag tycker om lite extra och som har gjort mig glad! Fina timmar på dygnet när ljuset var som bäst, när jag kände att sminket och håret var toppen, när jag fick hänga i vattnet på Menorca och mat. Den där mojiton med hamburgaren är mitt liv. Får ni chansen att ta er förbi Sala någon gång, ät på Mat och Prat och ta den här kombinationen! 
 
Jag måste i alla fall vakna till liv nu. Jag försökte lägga mig runt 21-tiden igår men alltså det är för ljust för det haha Idag är det jag som sätter upp min tjockaste gardiner så att jag kan dra för det någorlunda i alla fall! 
Ha en härlig tisdag där ute.
 
Ps. Det hör till saken att jag har HATAT mackor i hela mitt liv. Rostat går bra, men jag vill inte ha någonting på det så gurkskivorna har jag knaprat i mig på sidan av. Mina föräldrar har inte haft det lätt med mig när det kommer till frukost och mellanmål haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress