Camilla Norman

Redo för en ny vecka
 
Oh. My. God! 11 timmars sömn och nu är jag SÅ redo för en ny vecka! Jag låg i princip raklång hela dagen igår förutom lite diska, laga lite mat ( sötpommes, som jag sen råkade somna när den låg i ugnen...flög upp när jag vaknade!), en vän tittade förbi med sina nya valp och sen gjorde jag i princip ingenting mer. Jag är inte människa när jag är trött, det kan vi enas om! Hela min hud blossade upp nya och härliga utslag så det var helt klart en moodkiller att vakna upp trött som ett as och inse att jag ser förjäklig ut igen. Så jag har bestämt mig: Inga mer fester in på morgonkvisten för min del nu när jag inte får det här att ge med sig! Tur att kvällen var rolig för då tycker jag ändå att det var värt det på något vis. 
Men jag somnade runt 21.30 efter att ha tvingat mig att vara vaken genom hela Erik och Mackan-programmet och sen försökt göra lite korsord och ansiktsmask. Men 11 timmars sömn var precis det jag behövde och ingen blev gladare än jag när en på jobbet ville ha mitt 7-15-pass och jag fick kvällspasset! Hej utvilad och glad tjej!
 
Hur har ni haft det i helgen då? Många gick på semester i fredags så ni kanske har några semester-planer på G? Jag själv har 12 arbetsdagar kvar ( 3 veckor ) och det känns helt klart härligt att snart kunna räkna ner på 2 händer! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress