Camilla Norman

Positiv energi
 
God morgon god morgon! Ni anar inte besvikelsen över att för en gångs skull vara SUGEN på frukost och sen inse att alla 3 avokadosarna som jag hade hemma var mögliga, rakt igenom haha Så dom där avokadomackorna med citronpeppar på blev torr glutenfri riskaka med en skinkskiva och gurka på. Inte riktigt lika lyxigt eller ens gott! Lyxade till det med Backas jordgubbar i en skål i allafall så lite nöjd är jag.
Mest glad är jag över att för första gången på säkert 6-7 veckor VILL äta frukost. Hittills när jag har gått upp för tidigt så har magen velat slå volter på mig och det har varit riktigt motigt att äta, vilket gör att jag blir hungrig (= ännu mer nervös och ologiskt tänkande). Ja ni ser spiralen genom att jag inte ger min kropp den näring den behöver. Men idag kändes det bra för en gångs skull! Jag är så jäkla glad över den här starten på dagen så ni anar inte! 
Jag tog mig iväg på strax över 1 timmes promenad igår på förmiddagen och den kändes lätt som en fjäder hela tiden. Också en grej som har varit lite si och så med på sistone. Kanske att den här förkylnings/pollen/krångel med bihålorna-prylen ger med sig och jag kan få bli människa igen? Det var bästa möjliga sätt för mig att få en bra dag och jag var fylld med må-bra-känsla när jag gick till jobbet för att hänga med mina härliga kollegor där. Jag har sagt det förr men det tål att sägas igen: Vilka människor jag har omkring mig där! Det är kanske inte världens glamourösaste jobb alla dagar att hänga i kassan, men om ni bara visste vad bra jag mår med dom här glada människorna varje dag! Det skrattas, busas, hjälps åt när saker strular och nu i och med sommar-personal så får jag lära känna nya härliga tjejer och killar. 
 
Nu tar vi och kickas igång den här tisdagen tycker jag! Om 10 timmar har jag 3 härliga dagar ledigt. Min s.k. "helg" börjar!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress