Camilla Norman

Morgonpromenad
 
 
 
Guten morgen! Kanske dagens enda solstrålar lyckades jag träffa in på min morgonpromenad. Jag är absolut ingen morgonmänniska över huvudtaget, så att ta mig upp strax efter 6 och inte snooza om är rena vinsten för mig! Men vet ni vad? Idag var första gången på väääääldigt länge som jag inte villa ta livet av mig när jag tryckte bort alarmet och snörade på mig skorna. Jag har inte gått på en morgonpromenad på väldigt väldigt länge så jag är hur glad som helst just nu att jag orkade med det! 
Hur som helst. Skön dag igår! Förmiddagen började med KBT-samtal där jag fick lite tips och idéer om hur jag kan tänka när jag snöar in mig på något. 1 timme FLÖG iväg och jag är glad att jag gjorde det. Jag var helt slut på energi efteråt, men det är ju som ett träningspass för hjärnan också. Sen handlade jag lite mat, hängde hemma ett tag och sen blev det fika på Skultuna Mässingsbruk med mina föräldrar. Jag köper mina kaffekoppar från Rörstrand från Skultuna och nu har jag en komplett serie med mina vita koppar! En mysig eftermiddag helt enkelt. 
Jag avslutade min kväll med yoga och meditation i 30 min och OJ vad det behövdes. När jag la mig på min foamroller i slutet så lät det som en skottlossning i hela ryggen haha Det satt fast lite här och där tydligen och jag har känt av det lite då och då under veckan men nu lär det bli bättre tills jag får tag i en riktig naprapat! 
Men det är en sån skön avslutning på en dag. Att sträcka ut stela muskler, fokusera på djupandningen och försöka sluta tänka. Det fungerar för mig i alla fall.
 
Nu: Jobb. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress