Camilla Norman

Mini-semester
 
 
 
 
Jobb-lördag! Något seg morgon och vääääldigt segt att äta frukost ( jordgubbar är ju livet!). Jag vaknade upp runt 8 och var så där jättehungrig att man nästan mår lite illa. Ni vet känslan? Jag har hur som helst otroligt svårt att äta när jag blir så hungrig/illamående och är 100 % tacksam över att kunna sitta hemma i min soffa när det händer. Det finns väl inget jobbigare när man känner sig tvingad att äta fort fastän man bara vill pilla i sig lite energi, lite i taget? Men nu är skålen med jordgubbar i magen ( ca 1 timme tog det haha).
Jag känner mig hur som helst väldigt tacksam över 3 helt fantastiskt lediga dagar! Det är nästan så att kroppen har satt sig i semester-mood och har lite svårt att förstå att det faktiskt är jobb som gäller. Men jag är utvilad, fylld med lite sol i kroppen och redo för lite helg-jobb! 
Här har ni förresten min berömda trappa! Den är inte särskilt lång, men det är den enda vi har i stan. Jag är egentligen inget större fan av varken trappor eller kondition ( jag menar det!) så för att jag ska kunna stå ut måste jag göra något som stimulerar hjärnan lite så att jag inte tröttnar. Därför lär jag aldrig bli en maratonlöpare, herre min gud vad svårt jag skulle ha att motivera mig själv att fortsätta. 
Men här blev min "uppvärmning" att springa upp för trappan, stanna vid platån i mitten och göra 5 push-ups mot muren ( jag är inte tillräckligt stark för att kunna göra "riktiga"), springa ner och sen upp för den lilla backen som ni ser på den 3:e bilden och sen tillbaka och fortsätta så i x antal varv som man orkar. Sjukt bra för flåset och ändå så hann jag inte tröttna pg.a. att det hela tiden var något nytt att göra! Sen var det bara fantasin som kunde sätta stopp för vad jag vill hitta på. Benböj, utfall i trappan med kick bakåt så att rumpan aktiveras, jägarvila... Ja, det går att få till ett bra utomhus-pass om man bara har lite fantasi! Jag har hur som helst haft en härlig träningsvärk i så gott som hela kroppen efter onsdagens och torsdagens träning. Gött!
 
Men nu måste jag ta tag i mitt liv och spotta upp mig lite. Är jag så här seg på jobbet kommer dom bara vilja skicka hem mig igen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress