Camilla Norman

Menorca
 
God morgon! Haha jag fick världens härligaste fel-skickat-sms igår. Med JORDENS snuskigaste förfrågan. Säkert en tjej som inte ville lämna ut sitt riktiga nummer och vips så ramlade smset in hos mig. Egentligen är det konstigt att det inte händer oftare?
I alla fall! Jag sitter här med en skål med jordgubbar som smakar som smultron. Dom är så.himla.goda! Jag ska alldeles strax ta och springa iväg till gymmet och köra igenom kroppen lite. Lite löpning och sen får jag se vad andan faller på. Det kanske spricker upp idag också så kan jag få lite sol på kroppen! Vore inte helt fel.
Jag är hur som helst väldigt väldigt sugen på att beama mig tillbaka till Menorca just nu. FB gjorde en sån där " det här gjorde du för 1 år sen" och jag och syrran kom från Barcelona till Menorca igår för 1 år sen. 6 mysiga dagar på den här ön och jag vill bara tillbaka! Det är lite lurigt att ta sig hit ( finns knappt flyg utan mellanlandning) men det är så värt det sen när man väl sätter sin fot på ön. Det känns som 2-3 år sen vi var där och gjorde Barcelone-Menorca- London resan! 
 
Men nu har jag 3 dagar med ledighet och jag tänker njuta av dom in i det sista. Semester är härligt, men jag måste komma ihåg dom här lediga dagarna och hur mycket det gör för mig! Ha en fin dag idag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress