Jordgubbssallad

 
 
Färgsprak till middag! Jag ska erkänna att jag råkade äta lite naturgodis när jag läste i min bok ( Medicis Ring av Jan Mårtenson) så aptiten var inte enorm direkt. Så medans jag svängde ihop en rosmarin-paella till några matlådor så gjorde jag den här goda salladen! Jag blev sugen på balsamico tidigare idag när jag satt i kassan och visste inte riktigt vad jag skulle göra med den känslan. Kan ju inte bara äta balsamico på sked á la nutella-ur-burk. Så jag köpte machésallad, skivade upp 1/2 avokado, skivade lite oliver, tomat och hade på årets godaste jordgubbar! Det ser lika gott ut som det smakade mina vänner. Helt klart ett annorlunda sätt att äta en god sallad på utan att för den delen bli "tråkig". Skulle jag få det här på någon restaurang utomlands hade jag blivit himla glad! Try it, you might like it! 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0