Camilla Norman

Gratitude
 
Hej hej hej! Åååååh vad det där behövdes. Sova är livet. Nu när matlusten är svajig så kommer att sova på en stark 2:a plats i mitt liv haha Nej då, inte riktigt så kanske. Men det är bra härligt att få vakna upp efter många sköna timmars sömn! Nu har jag ju också hängt upp min tjockaste gardiner som är mörkt lila och INGET ljust kommer igenom det. Det gör att jag sover som en prinsessa i alla fall och kan utan problem sova i 9 timmar i sträck. Jag blir extremt påverkad av för lite sömn och just nu i mitt liv så behöver jag 9 timmar för att fungera. Det där kommer och går och för 1 år sen kunde jag vara utvilad efter 7-8 timmar. Men just nu behöver jag 9 och då får det väl vara så!
Jag har gjort lite meditation innan läggdags nu under veckan och jag kan verkligen rekomendera er att avsätta 15 min på att bara sitta ner, andas, kanske sträcka ut lite korta muskler och tänka på bra saker som har hänt under dagen. Jag somnar i alla fall väldigt ovaggad och med ett litet leende på läpparna. Det känns som att vi i dagens samhälle inte reflekterar så mycket över bra saker som händer i våra liv? Det ska bräckas hela tiden, det ska njutas i stunden men det är inte så ofta som man faktiskt tänker tillbaka på det som var roligt. Jag är expert på att lägga saker bakom mig och se framåt ( både gott och ont ) men något jag fortfarande kan se tillbaka till och få ett leende på läpparna så är det Florens i våras. Några fantastiskt sköna dagar och trots att jag avslutade hela resan med någon slags nervös/illamående/jag-är-helt-slut känsla i kroppen så ser jag tillbaka på resan och blir så glad över den. 
Några andra saker jag blir glad över: 
- Svenska jordgubbar
- När jag får skratta på jobbet
- När någon kramar mig. Kramar är så himla mysigt!
- När jag känner att meditationen på kvällen faktiskt får mig på andra, bättre, tankar. 
- Att jag är en Do:er. Just nu behöver jag hjälp att styra mina tankar på rätt väg igen. Så på samma sätt som jag vill göra det bästa för min kropp med träning och kost så vill jag också att mitt inre ska må bra. Så jag har bokat in en tid för KBT-prat. Jag gillar att kunna bolla lite tankar med någon utomstående ibland och nu var det alldeles för länge sen sist! Jag mår inte dåligt hela tiden och jag är inte destruktiv på något sätt. Jag fejkar glädje kanske 1 % av gångerna jag skrattar så jag är uppriktigt nöjd med livet. Men jag behöver hjälp att komma på rätt köl igen och då ser jag inget negativt att boka in en tid för "träning-för-hjärnan". Fler borde göra det! Har man ett trasigt knä så rehabiliterar man det, så varför inte hjärnan?
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress