Camilla Norman

Girls just wanna have sun
 
 
 
 
Perfekt en halvtråkig dag som denna: Glossybox! Månadens box går i sommarens tecken and I like it. Jag har redan gått och kärat ner mig i läppennan som är ett matt läppstift i en ton strax över min egen läppfärg. Precis det jag var ute efter faktiskt! Den är mjuk och enkel att ha att göra med och den perfekta färgen. Ansiktskrämen känns det som att dom tänkte mina tankar om för jag såg här för någon dag sen att den börjar ta slut min gamla. Perfekt att få testa en ny nu! Solpuder är alltid bra att ha och tanken är god med handspriten. Jag är hemskt dålig på att komma ihåg att sprita händerna, men kanske om jag lägger den i väskan så kanske jag kommer ihåg att använda den. Det låg en puderborste inklämd på sidan också men den såg jag först inte! 
Allt som allt är jag nöjd med månadens box. Någon här som prenumerar på Glossybox? Vad tyckte ni om innehållet och fick ni något annorlunda än mig?
 
Dagen har gått i mys-tecken annars. Cocopanda svängde förbi med ett paket på förmiddagen. Tvätten är gjord
( inte så mycket mys kanske, men skönt att ha den gjord ), jag har varit iväg och färgar fransarna och brynen och nu sitter jag med en skål med hallon samtidigt som jag har världens vattenlock för öronen. Jag har gått runt med lock för öronen, känt mig lite vinglig och hört allmänt kasst så jag tog tag i saken och vattenfyllde dom. Får se om det känns bättre snart! 
Känns som en skön fredag helt klart.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress