Camilla Norman

Ett lugn i kroppen
 
 
 
 
 
 
 
Guten morgen! Jag vet att jag har sagt det förut, men ÅH vilken dag jag hade igår. Dom där 1,5 timmes extra sömnen efter alldeles-för-tidigt-promenaden gjorde susen. Jag fick hur mycket bra neergi som helst! Jag har haft en sten på mina axlar i drygt 1,5 vecka med min kära lägenhet som har varit ett bombnedslag och droppen blev när jag såg världens största, och snabbaste, spindel som sprang över golvet. Men nu  så! Nu är det städat och jag fick ett lugn igen. Jag är långt ifrån pedant när det kommer till lite damm och saker som ligger framme, men till slut får jag nog. 
Efter storstädningen åkte jag hem till mina kära föräldrar och låg horisontalt hela dagen faktiskt! Det var SÅ fint väder ute igår och det ser ut som att det kan bli en minst lika fin dag idag också om vi har tur. Att få ligga i solen gör verkligen att jag blir människa igen. Jag behöver inte ligga och pressa en hel dag, men jag vill känna att huden får lite sol på sig och att mitt lugn lägger sig. En supergod drink, lite vattenmelon till mellis, jääättegod middag ute på terassen, alfapet och tjejsnack med mamma inpå natten och jag var mer än nöjd. Det var flera veckor sen som jag var så avslappnad som jag var igår. Det har varit lite körigt upp i mitt huvud sen mina cellförändringar ( som sen blev godkända, phu!) följt av mina utslag. Jag har nog inte varit så här avslappnad sen Florens faktiskt! Det är någonting med solen som gör mig lycklig och lugn.
 
Men nu: ÄLGPARKEN! Det är en semesterkänsla i kroppen på mig den här helgen och efter en lugn dag igår så blir det en tjej-dag med älgar och två av mina absolut närmsta tjejer! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress