Camilla Norman

Earlybird
 
 
 
 
 
 
God morgon! När bästa av två världar redan har gjorts under dagen: 1 timmes promenad och sen fått sova lite till. Jag var lite off igår kväll innan jag skulle sluta jobba och fick med mig en riktigt viktig grej hem så det var bara att pallra mig upp vid 5.20 och ta mina ben mot jobbet igen. Men tänk, nu kommer jag aldrig mer göra om det där ! haha
Det var en himla fin morgon i alla fall och jag kände att om jag ändå skulle ta mig ut så kunde jag lika gärna ta en promenad och "få det gjort" så att säga. Så lite över 1 timme och sen drog jag ner persiennerna igen och somnade om i 1,5 timme. Precis vad jag behövde! Jag har väl inget emot att gå upp vid den tiden, men det är ledig helg och jag vill ha en skön lördag där jag är vaken.
Jag fick världens semesterkänsla igår när jag lånade ut min resväska till en kompis. Syrran + 6 st av hennes vänner är på väg till Mallis as we speak ( håller tummarna för det iaf!) och det känns lite konstigt att hon åker iväg utan mig, men med min väska hos en av vännerna haha Men jag hoppas med hela mitt hjärta att dom får en fantastisk vecka på fina Mallorca! Jag är faktiskt inte ett dugg avundsjuk på dom, utan bara glad att det gick att få ihop så pass många till deras 30-årsresa. Ät en massa tapas för mig, drick lite billigt rosévin för min skull och för guds skull: ÄT PRINGLES SALT OCH VINÄGER! Sola och bada, det hoppas jag också att ni får till. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress