Camilla Norman

Bucketlist: Helikopterflygning
 
God morgon god morgon! Det är en förkyld tjej här. Jag började ana lite redan igår då jag fick en envis huvudvärk som var på gränsen till migrän ( alla där ute vet att man VET när man har migrän, så det var inte riktigt där än). Det tog mig typ 5-6 timmar innan det faktiskt gick bort men jag hade fått i mig rejält med ipren vid det laget och det gör jag inte om, om jag måste. När det här förkylnings-prylen går ur kroppen så är det jag som tar tag i min rygg igen och går till en naprapat. Jag har varit väldigt förskonad mot just huvudvärk ett bra tag ( sist jag låg däckad var i höst någon gång) så jag får helt enkelt suga i mig att det är dags att ta tag i allt som sitter snett och vint i ryggen/ axlarna och huvudet! Men jag gillar verkligen naprapat-tiderna jag går på. Jag älskar känslan efteråt när man är trött som ett as men kroppen känns medgörlig igen! Huvudvärken brukar försvinna på bara någon dag och sen känner jag mig glad igen. Men alla ni där ute vet att man inte bör gå till en naprapat när en förkylning är på G, då bryter helvetet lös efteråt. Det är så mycket som släpps lös under en 30 min- massage och den lilla förkylningen kan gå och bli riktigt jobbig. 
Istället så har jag redan fått i mig 1 shot med citron-ingefära, har också gjort äpplejuice med ingefära i och så har jag ordinerat VILA idag. Jag har legat och lurat lite i sängen lite extra då jag vet att sömn löser det mesta hos mig. Veckan som kommer är lång och jag vill inte behöva springa runt som en zombie.
Men en sak som är rolig! Jag och syrran har bokat in helikopter-flygning! Det blev lite hastigt och lustigt då mitt presentkort hade gått ut och dom var gulliga på Greatdays att förlänga mitt kort med 4 dagar så att vi kunde hitta en dag som passade. Lite nervös känner jag mig allt, men samtidigt är turen på 20 min och det är något som har varit på min Bucketlist sen några år tillbaka och det ska bli hemskt kul att få göra det! Hoppas hoppas hoppas på att vädret är på vår sida.
 
Glad måndag på er där ute! Nu tar vi och gör det bästa av den här dagen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress