Camilla Norman

Bucketlist: Helikopterflygning
 
 
 
 
 
 
 
Frågan var : Åh, varför gör jag sånt här?! Nu vet jag varför. Fy fasen vad coolt det där var! Inte alls så läskigt som jag hade tänkt mig. Snarare bland det häftigaste jag har gjort! Extra roligt var det att att få ha på mig ett headset, har typ aldrig känt mig så snygg förut haha
För att vara en sån liten maskin som man sitter i så var den oförskämt stadig och förmodligen så "fin-åkte" piloten med oss så g-kraften var väl inte så farlig då. 
Om ni får möjlighet att åka helikopter, do it! 
 
Vi hade en fantastisk dag i Stockholm och vädergudarna var verkligen på vår sida. Det hade inte alls varit lika roligt att göra det här om vädret hade varit som idag: Grått. Vi åkte iväg mot sommarstaden Trosa och myste runt i den lilla staden i någon timme och sen var det hemåt som gällde. Trosa förtjänar ett eget inlägg i sig, gulligare stad får man leta efter! 
Jag är hur som helst så himla glad över gårdagen och stolt över mig själv att jag gjorde det. Mina senaste 2-3 månader har varit jobbiga med ologiskt tänkande och nervös känsla, så att åka iväg en hel dag och göra både helikopter och Trosa samtidigt har känts övermäktigt för mig. Att äta glass har liksom tagit skruv i hjärnan på mig och nervöskänslan har slagit till, hur skulle jag då kunna göra en sån här heldag? Så jag tänker vara
o-svensk här och säga att jag är stolt över mig själv och jag VET att det är ett steg i rätt riktning igen. Visste ni att man kan utveckla tankebanor som blir extra starka till slut? Mina banor har varit att trigga igång en känslig tjej som bara vill gråta. Nu är det dags att ändra dom banorna igen. 
 
Bucketlist: Helikopterflygning- Check! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress