31 juli 2017

Green eyes

allm�nt

 
God morgon god morgon! Livet utan kaffe vore ju jobbigt just nu. Tur att det är ljust ute så att det inte känns som att det inte ens är 6 på morgonen än!
Vilken mysig dag jag fick till igår. Det behövs inte mycket egentligen för att jag ska vara nöjd. Syrran och jag åkte iväg till Västerås och fixade lite presenter till vår kära mor som fyller om lite drygt 3 veckor. En ridhjälm fixade vi också och lite pryttlar på IKEA. Köpte godis för en hutlös summa ( hallå, finns det 1000 sorter så blir det svårt att köpa LITE!) och sen fick vi pizza hemma hos föräldrarna ute på altanen. Jag känner mig påfylld med en massa må-bra-känslor efter dom här 3 dagarnas ledighet och jag behövde verkligen få vara ledig i helgen. Nu kan jag gå in i min SISTA vecka med jobb och sen få en efterlängtad semester. 3 veckor med bara saker som jag själv vill göra! 
Kolla in vad man kan göra med "rätt" sorts skuggor förresten och med lite bra ljus. Hej gröna ögon! Jag har egentligen mest bruna ögon, men jag testade en brun skugga och sen en röd och det gröna i ögonen bara ploppade fram! Jag älskar paletten från Makeup Revolution, det finns så många bra skuggor där.
 
Men nu måste jag vakna till liv och sätta igång den här dagen! Hoppas att ni har haft en minst lika bra helg!