31 juli 2017

Green eyes

allm�nt

 
God morgon god morgon! Livet utan kaffe vore ju jobbigt just nu. Tur att det är ljust ute så att det inte känns som att det inte ens är 6 på morgonen än!
Vilken mysig dag jag fick till igår. Det behövs inte mycket egentligen för att jag ska vara nöjd. Syrran och jag åkte iväg till Västerås och fixade lite presenter till vår kära mor som fyller om lite drygt 3 veckor. En ridhjälm fixade vi också och lite pryttlar på IKEA. Köpte godis för en hutlös summa ( hallå, finns det 1000 sorter så blir det svårt att köpa LITE!) och sen fick vi pizza hemma hos föräldrarna ute på altanen. Jag känner mig påfylld med en massa må-bra-känslor efter dom här 3 dagarnas ledighet och jag behövde verkligen få vara ledig i helgen. Nu kan jag gå in i min SISTA vecka med jobb och sen få en efterlängtad semester. 3 veckor med bara saker som jag själv vill göra! 
Kolla in vad man kan göra med "rätt" sorts skuggor förresten och med lite bra ljus. Hej gröna ögon! Jag har egentligen mest bruna ögon, men jag testade en brun skugga och sen en röd och det gröna i ögonen bara ploppade fram! Jag älskar paletten från Makeup Revolution, det finns så många bra skuggor där.
 
Men nu måste jag vakna till liv och sätta igång den här dagen! Hoppas att ni har haft en minst lika bra helg!
 
 
 
 
 
 
 
Frågan var : Åh, varför gör jag sånt här?! Nu vet jag varför. Fy fasen vad coolt det där var! Inte alls så läskigt som jag hade tänkt mig. Snarare bland det häftigaste jag har gjort! Extra roligt var det att att få ha på mig ett headset, har typ aldrig känt mig så snygg förut haha
För att vara en sån liten maskin som man sitter i så var den oförskämt stadig och förmodligen så "fin-åkte" piloten med oss så g-kraften var väl inte så farlig då. 
Om ni får möjlighet att åka helikopter, do it! 
 
Vi hade en fantastisk dag i Stockholm och vädergudarna var verkligen på vår sida. Det hade inte alls varit lika roligt att göra det här om vädret hade varit som idag: Grått. Vi åkte iväg mot sommarstaden Trosa och myste runt i den lilla staden i någon timme och sen var det hemåt som gällde. Trosa förtjänar ett eget inlägg i sig, gulligare stad får man leta efter! 
Jag är hur som helst så himla glad över gårdagen och stolt över mig själv att jag gjorde det. Mina senaste 2-3 månader har varit jobbiga med ologiskt tänkande och nervös känsla, så att åka iväg en hel dag och göra både helikopter och Trosa samtidigt har känts övermäktigt för mig. Att äta glass har liksom tagit skruv i hjärnan på mig och nervöskänslan har slagit till, hur skulle jag då kunna göra en sån här heldag? Så jag tänker vara
o-svensk här och säga att jag är stolt över mig själv och jag VET att det är ett steg i rätt riktning igen. Visste ni att man kan utveckla tankebanor som blir extra starka till slut? Mina banor har varit att trigga igång en känslig tjej som bara vill gråta. Nu är det dags att ändra dom banorna igen. 
 
Bucketlist: Helikopterflygning- Check! 
 
 
 
 
 
God morgon god morgon! Alldeles för tidigt att gå upp på en lördag men snart är jag igång. 
Det vankas Stockholmstur med familjen med första anhalt Bromma och helikopterflygning. Alltså jag är SÅ nervös just nu! Det är mornar som denna som jag på funderar på varför jag gör sånt här. Jag är ingen äventyrlig tjej! Man måste inte utmana sig hela tiden, det går alldeles utmärkt att sitta hemma i soffan hela tiden.
Men men, för att fokusera på annat ett tag! Kolla in min nya snygga ögonskuggs-palett. Den har ALLA färger som kan tänkas behövas och pigmenteringen i skuggorna är så himla bra. Priset på 99 kr gör inte direkt så att jag tycker om den mindre för det! Helt klart värt det. Ögonbrynspennan var alldeles för varm-röd för min smak så den ryker men shampoot är min grej det här. 1 L BRA shampoo för 344 kr när ordinarie pris är 899. Jag köpte min förra flaska i november och NU börjar det ta slut. Bra skit det där! Cocopanda.se kan verkligen sina grejer ibland.
 
Nej nu måste jag fokusera på att få i mig min frukost. Åh, varför gör jag sånt här! 
Ha en underbra lördag alla ni!