God morgon god morgon!
Kolla in min fruktsallad va. Jag kände för någonting fräscht att äta nu på morgonen och tog lite det jag hade hemma. Kiwi, ananas, galia melon, 1 apelsin och lite grapefrukt. Det var exakt vad jag behövde få i mig!
Jag håller på och förbereder mig för en hel dag med jobb och ska in lite tidigare för att fixa klart dom där utbildningarna som jag har krånglat med ett tag. Så lite kaffe, den här fruktsalladen och sen Barebells proteinbar ( mums!)får bli någon slags mellanmål så jag klarar mig fram till lunchen. Åh, jag vill redan ha lunchtid för jag har svängt ihop en till rosmarin-paella!
Jag har lyckats klura ut hur man gör inbakade flätor på skallen förresten. Resultatet av att sova med dom blir det här krusiga håret! Me like! Mitt hår ligger mer än gärna slickat längs med skallen så när jag lyckas få till någon slags volym är jag mer än glad.
 
Förresten: Kan ni tänka er hur många gånger man kollar på Insta/FB/snapchat etc / dag? Jag har börjar förstå hur galet många gånger jag bara plockar upp mobilen när jag blir uttråkad eller har någon fundering som jag vill googla på. Sen i lördags så har jag inte haft något internet på min mobil ( fan ta youtube, du tar upp all min data!) och jag är för snål för att köpa 1 gig för hur mycket som helst. Så då får jag sitta där och läsa en riktig tidning istället eller titta ut på vädret. Like they did in the olden days. Men det är ett litet uppvaknande att inse hur mycket man tar upp mobilen för att göra någonting när man är uttråkad!

30 januari 2017

The Marble box

allm�nt


Jag tänkte inte på det men... Triss i marmor! Marmorbord + marmorbricka som ljusen står på och nu Glossybox i marmor. Nej nej, jag är inte alls förtjust i det här materialet!
Det var en vissen Camilla som stegade uppför trapporna efter några timmars övertid och energinivån var verkligen i botten. Så när jag såg en påse som hängde på min dörr kunde jag inte bli annat än överlycklig. Ännu en Glossybox! Jag svepte i mig min sallad medan jag gjorde paella ( matlådor in the making) och sen slet jag upp den här. Julafton på en måndag! Jag är riktigt förtjust i den här månadens box och det ska bli sjukt kul att få testa allting. Speciellt den där peeling-borsten som ska vara grym för ansiktet. Jag ska också kolla in Jane Koenigs hemsida och se om det kanske finns något fint. Jag har tänkt ett tag på att skaffa ett halsband som är en bas och alltid får hänga med mig. Inget litet skit från H&M ( inget illa mot dom, jag köpte nyss lite nya accessoarer därifrån och älskar dom!) utan något som faktiskt har bra hållbarhet.
 
Tack Glossybox för att ni räddade min kväll!

30 januari 2017

Body and soul

allm�nt


God morgon god morgon!
Jag kunde bara inte förstå varför väckarklockan gick igång nyss. Det är ju söndag! Plus att jag drömde om att jag hade råkat lägga min stora väska FYLLD med plånbok, kamera, jobb-kläder, smink.. Ja allt sånt där som känns dyrt och onödigt att bara dumpa mitt på torget. Självklart så hittade jag min plånbok i en lerpöl... Ingen kul dröm att vakna upp till!
Men jag sitter här med min nya supersköna hoodie, med en stor smoothie + kaffe och enorma hår och känner att det kan bli ganska skönt med en ny vecka igen. Lite tända ljus och en lagom seg kropp! Jag körde lite yoga igår kväll innan jag skulle lägga mig och jag försöker att trycka ut mina stela höfter lite nu förtiden. Mycket av ens stress och känslor lägger sig gärna i just höfterna och eftersom att varenda kotte verkar tycka att mina små problem är tecken på stress så tänker jag nu alltså göra allt i min makt för att motverka det. Om höfterna kan bli lite medgörliga så vore ju det toppen! Jag körde bland annat den HÄR övningen och den är så brutal att det inte är klokt! Men idag så känner jag mig aningens lite mindre stel i kroppen så det här får jag helt enkelt fortsätta med.
 
Men nu måste jag kicka igång den här dagen! Dags att sluta kura ner mig i soffan och göra någon nytta på jobbet istället. Ha en toppenbra måndag!