God morgon god morgon!
Kolla in min fruktsallad va. Jag kände för någonting fräscht att äta nu på morgonen och tog lite det jag hade hemma. Kiwi, ananas, galia melon, 1 apelsin och lite grapefrukt. Det var exakt vad jag behövde få i mig!
Jag håller på och förbereder mig för en hel dag med jobb och ska in lite tidigare för att fixa klart dom där utbildningarna som jag har krånglat med ett tag. Så lite kaffe, den här fruktsalladen och sen Barebells proteinbar ( mums!)får bli någon slags mellanmål så jag klarar mig fram till lunchen. Åh, jag vill redan ha lunchtid för jag har svängt ihop en till rosmarin-paella!
Jag har lyckats klura ut hur man gör inbakade flätor på skallen förresten. Resultatet av att sova med dom blir det här krusiga håret! Me like! Mitt hår ligger mer än gärna slickat längs med skallen så när jag lyckas få till någon slags volym är jag mer än glad.
 
Förresten: Kan ni tänka er hur många gånger man kollar på Insta/FB/snapchat etc / dag? Jag har börjar förstå hur galet många gånger jag bara plockar upp mobilen när jag blir uttråkad eller har någon fundering som jag vill googla på. Sen i lördags så har jag inte haft något internet på min mobil ( fan ta youtube, du tar upp all min data!) och jag är för snål för att köpa 1 gig för hur mycket som helst. Så då får jag sitta där och läsa en riktig tidning istället eller titta ut på vädret. Like they did in the olden days. Men det är ett litet uppvaknande att inse hur mycket man tar upp mobilen för att göra någonting när man är uttråkad!