Det här med träning så här sent på kvällen är inte riktigt min grej. Tur att jag har lyckats lura mig själv till att gilla förmiddagsträning för det här var inte så kul! Det KAN ha något att göra med näringsintaget att göra: Jag åt lunch och mitt "fika" blev en laxfilé-bit 3 timmar senare. Alltså har jag fått i mig lite för lite för att orka med mig själv just nu haha
Men jag hade verkligen bestämt mig i morse att jag skulle ta mig till gymmet om det så var det sista jag skulle göra. Så det var bara att ta mitt pick och pack och promenera till gymmet! Jag lyckades få till dryga timmen och jag körde bara supersets ( 2 övningar direkt efter varandra) för att 1) blir trött i kroppen 2) inte tröttna och istället vilja gå hem.
Men jag måste äta lite nu. Trots den otroligt sena tiden! Jag vill inte gå och lägga mig med kurrande mage så då är det bara att stoppa i mig något.
Jag börjar få energilös-hjärna nu och tänker väldigt långsamt. Så om ni inte redan sover, sov så gott!
 

28 februari 2017

NYX matt lipgloss

allm�nt


Buongiorno tutti!
Jag börjar sätta mig in i italienska tänket nu och äter mat med stoooor passion, pratar vilt med båda händerna (con gesti!), svär på italienska och försöker klämma ihop en eller två meningar i mitt huvud.
Men det är tisdag och jag sitter hemma i soffan i landet Sverige än så länge. Jag har sovit som en stock verkligen och fått extremt mycket sömn pg.a. la mig innan 22.00 haha Tanken var att gå upp i en vettig tid för att träna. Men jag har inte den motivationen just nu, det har jag väldigt sällan den här tiden på året. Så jag lät mig själv sova för dagen kommer ändå vara tuff och så tar jag med mig gymgrejerna utifall att jag skulle råka ha energi över ikväll!
Men det jag visar här på bilderna: Ännu fler NYX matt lipgloss. Den jag har på bilden är NYX Lingerie och jag ääääälskar färgen! Enligt mig den perfekta färgen och den sitter också som berget. Men som jag sa till syrran och Anna: Nu får jag inte köpa flera läpprodukter under det här året! Eller jag ska verkligen försöka. Så här gör jag alltid när jag hittar något jag gillar, då köper jag för mycket och letar efter den perfekta. Jag har letat länge efter den perfekta kalla bruna ögonskuggan och letar tills jag har hittat den. Men det betyder att jag just nu sitter inne på 10 olika nyanser av brun skugga! Jag måste verkligen gå igenom min beauty-avdelning...
Men nu är det frukost som gäller och sen ska jag ta mig en liten omväg till jobbet för att få lite friskluft i skallen!
 
Ha en fantastisk dag nu och trotsa det gråa vädret med att le lite extra mycket!

27 februari 2017

Birthday girl

allm�nt


Vi kan väl säga så här: Tårtan må se vit och tråkig ut, men den är maaaagiskt god! Glass-cheesecake med en marängbotten uppe och en massa bär till. Den var en riktig vinnare när jag gick i gymnasiet och vi alla fyllde 18 år det året. Jag vet inte hur många såna här tårtor jag fraktade till skolan under det året. Men det var helt klart värt det och är det något jag kan sakna ibland så är det våra 18-års födelsedagar som vi firade genom att alla tog med sig något fika och sen hade vi kalas mitt i skolan. Det var populärt kan jag meddela er, det var många som kom och tog en liten bit eller kaka haha
Men det var inte det jag skulle prata om, sidetrack helt klart! Vi firade ju min fina storasyster som fyllde jämna 30 igår och det var fin lunch, champagne ( äcklig men vacker), tårta, överraskning av vi bonus-syster ( granne och uppväxt tillsammans med oss ) som kom och fikade och presenter. Någon gång under året så ska jag ta med syrran till Yasuragi Hasseludden och spa:a! Jag har aldrig varit där och kände att det blir perfekt till hösten/vintern då man vill skämma bort sig själv lite.
Hur som helst så hade vi en fantastiskt härlig söndag/födelsedagsfirande och jag är typ fortfarande sockerhög efter fikat!