21 december 2017

Winter wonderland

allmänt

 
 
 
 
 
 
 
När jag känner mig lite oinspirerad, trött och inte har det där drivet till saker och ting så brukar det vara av tre anledningar:
1) Jag har fått på tok för lite friskluft och LJUS. Tänk vad mörkt vi har det i Sverige och tänk vad förvånad man blir varje år över hur segt allt känns haha
2) Jag gör ingenting som känns kreativt. 
3) Jag rör inte på mig lika mycket som det annars kan bli från mars och fram till oktober ungefär. 
Så idag, efter en förmiddag som var väldigt bra för mig, tog jag mig ut med kameran och drog av lite kort på min vackra stad. Det har nog inte ungått någon att jag gillar att vara runt dammarna här i Sala. Det är något med vatten som gör mig glad. Vintern är ju så vacker när det ligger lite snö på backen och idag när solen lyste så blev det så krispigt i luften! Sen att jag var hungrig som en varg var en annan grej så det blev bara 20 min ute men det löste jag med en eftermiddagspromenad nu innan middagen. Jag hade drivet att röra på mig och VILLE gå på promenad, då är det bara att gå på den känslan. 
Men jag älskar att vara kreativ med min kamera, även om det blir på tok för sällan nu under vintern. Det var fantastiskt att få åka till Nerja och få fler ljusa timmar om dygnet för jag blir galen på hur fort det blir mörkt. Om det ens blir ljust vissa dagar? Så dom här få timmarna vi har kan det nog ändå vara bra att ta tillvara på tänker jag! Och visst är det så att det blir ljusare efter idag, eller har jag fel? 
 
Men nu: Pepparkaks-fix med min syster! Vi ska köra vår årliga dekorations-kväll på pepparkakor. Kanske att det kan bli lite julmusik också så att vi får sjunga i olika stämmor, närdar som vi är haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress