God morgon god morgon! Ännu en klubbad natt där jag har fått sova i 9 timmar i sträck utan att vakna en enda gång. Det händer inte jätteofta längre som vuxen, eller hur? Ja men okej, det är i allafall onsdag och jag är ledig idag! Dom här 2 dagarna kommer jag att behöva fixa allt det sista inför julen och jag tänkte börja med att köpa sista julklappen ( den är egentligen fixad, men en liten detalj ska på sin plats) och sen ta mig iväg till gymmet och träna lite. En gång i veckan som sagt vill jag ha tagit mig dit och jag har bra med energi just nu så då passar jag på! Tänkte köra på min intervall-plan som jag gör just nu ( 2 min springa 2 min gång) och sen klämma och känna igenom resten av kroppen lite. Jag är i sökandet efter träningsvärk så det är mitt mål för dagen! 
Sen har jag faktiskt tänkt att ta tag i den lakritskolan som jag berättade om. Jag har väntat på att suget efter att baka ska komma till mig så att det blir roligt att testa den och idag känns som en bra dag! En massa julmusik, julgodis och få röra på kroppen lite. Fredag till och med julafton är det jag som sitter och jobbar, så jag får helt enkelt njuta av nuet istället!
 
Men nu: Svepa i mig kaffet och pallra mig iväg. Det är aldrig enkelt att ta sig iväg och träna, men det är ju bra härligt efteråt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress