God morgon god morgon! Hur kan julen redan vara över? Vad fort det gick. Jag avslutade på bästa möjliga sätt med lite släktfika och sen filmkväll hemma med lite julfilmer. Lugnt och skönt, precis vad som behövdes efter en intensiv vecka och som uppladdning inför nyårshelgen som kommer nu! Jag hade ingen bra vecka förra veckan och kände mig otroligt stressad och oskön som person ( inne i mitt huvud alltså, inte så mycket så att andra kanske märkte av det jämt) , så jag tänker att den här veckan har jag tid att rätta till det! 
Jag funderar också på att kanske ta ut någon semesterdag bara för att lyxa till det för mig själv en eller två dagar. December är hektiskt inom handeln ( alla som jobbar i någon slags butik håller nog med mig?) så det känns som att jag förtjänar lyxen att ta ut någon dag där jag redan kanske har lite ledigt så att det blir 3-4 dagar sammanhängande! 
Men idag är det jobb som gäller så det är bara att sätta igång. Funderar lite på det här med nyårsplaner. Har ni några planer eller är ni som jag som helst av allt gärna skulle hoppa över hela det firandet? Det är en sån press att man "ska" göra något stort, umgås med sina 30-tal vänner och skåla in det nya året med någon man bryr sig om. Jag råkar ju jobba också på nyårsdagen så det blir ändå inte något enormt firande för min del. Vi får helt enkelt se. Men har ni några planer?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress