22 december 2017

Tacksamhet 2017

allmänt

 
 
 
 
 
 
 I år har jag jobbat mig till att kunna göra dom här 3 resorna. Jag kanske inte har världens största bankkonto ( jag överlever men ni fattar) men jag är rik på upplevelser istället. Jag har lättare att motivera mig till att jobba lite extra hårt om jag vet att det går till någon härlig resa i slutändan! Jag vet att jag är lyckligt lottad som har fått göra det här och jag njuter av att få möjlighet till det idag. För vem vet hur livet ser ut om 1 år eller 2? 
Jag vet att jag klagar mycket på att 2017 har varit tufft för mig personligen, men jag är också otroligt tacksam över året och allt jag har fått lära mig! 
Det tar mig till nästa punkt som jag är tacksam över: Igår fick jag ett mejl från ridläraren som jag och hon frågade om jag vill ha platsen varannan vecka nästa år? Jag har varit lite osäker med min plats där för jag ligger inte högst upp på listan direkt och jag kan inte betala en full avgift. Men vi har lyckats klura på det och nu har det alltså fixat sig. Jag ska få rida varannan söndag tills livet ändrar sig! Jag gick som på moln hela dagen igår när jag fick reda på det. Ett perfekt avslut på 2017! Vinden vänder lite från att ha varit motvind till medvind.
 
Nu: Peppa mig själv till att träna. Jag gick aldrig till gymmet i onsdags för min kropp orkade inte det och då vill jag inte tvinga den. Men jag känner mig ganska i fas inför 3 dagar med jobb och det lär nog slinka i både 5 och 6 godisar under julhelgen haha
Jessica Högberg

Men grattis till ridplatsen! Härliga resor ser det ut att ha varit, bra att titta tillbaka och vara lite tackasam=)

Svar: Ja oh ja, jag har lätt att gömma bort att nya av saker i efterhand så det känns lite extra viktigt att vara tacksam ibland 😀
Camilla Norman

Angelica Wåhlin

Så skönt att det där med ridningen löste sig!

Svar: Ja men verkligen! Kan knappt förstå att jag, i vuxen ålder, ska ta tag i det igen! 😄
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress