26 december 2017

Sparkle

allmänt

 
 
 
 
 
Ni måste väl ändå hålla med om att det här blev urgulligt?
Det måste vara det bästa med den här årstiden: Allt ljus som man kan ta in i sitt lilla krypin! Trots att det är "dagsljus" ute så har jag i princip allt tänt redan här hemma, inklusive den här nya ljusslingan som jag fick i julklapp av mina föräldrar! Jag älskar sånt här mys. Det kommer bli så himla tomt när min gran måste bäras ner igen ( skulle vilja ha den framme året om, men det finns en gräns för mig med) så jag tänker att den här ljusslingan får vara ett bra kompliment till att få det mysigt ändå!
God fortsättning förresten. Sista dagen på årets julhelg och jag sitter här, renare än på väldigt länge och äter julgodis. Det har varit så mycket att göra sen i torsdags att jag inte har hunnit med varken att duscha, göra matlådor ( har iof inte lagat mat på den dag jag minns) eller städat undan efter min paketinslagning eller ens plocka undan i köket efter alla pepparkakor som jag och Jessica dekorerade i torsdags kväll! 
Så förutom en kusinträff om 2 timmar så tänker jag ha den här dagen till att komma ifatt lite. Det ser ut som ett mindre bombnedslag här hemma och jag skämtar inte när jag säger att jag inte ens har en färdig matlåda för ens imorgon då det är jobb igen och 4 dagar framåt. Det är synd att säga det eftersom jag verkligen tycker om den här tiden på året, men det ska bli skönt att få lite lugn och ro igen, speciellt på jobbet ( handeln under jultiden är brutal på många sätt och vis!).
Jag hoppas att ni har kunnat njuta av julen på det sätt som ni har velat göra det på? Ni kanske inte ens har firat? Jag är otroligt tacksam varje år över att ha en sån fantastisk familj och släkt som jag VILL umgås med under julen. Inte alla släkter samtidigt för vi alla vill ha lugnt och skönt, men vi sprider istället ut julen på olika dagar och får alltså äta "julkakan" lite längre än under bara julafton. 
God fortsättning på er och var försiktiga där ute, det verkar vara snorhalt ute just nu så kör försiktigt!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress