29 december 2017

Missguided

allmänt

 
God morgon god morgon!
Tjocktröjor under vintern är väl något som aldrig kan gå fel, eller hur? Jag har redan den bruna fast i svart och jag ä l s k a r den. Så jag klickade hem den i någon grå/brun färg också, för det är så jag jobbar. Gillar jag något så har jag inga problem att få hem den i en till färg! Den senapsgula kunde jag inte sluta tänka på sen sist jag beställde hem från Missguided. Den är verkligen hur snygg som helst och kommer bli perfekt året om! Tänk er den här en sommarkväll med en kjol och sneakers till. Eller som här, med svarta brallor, kanske en hatt och skinnjacka. Plus att senapsgul är verkligen min färg, jag får aldrig så mycket fina komentarer som när jag har på mig något med den här färgen!
Missguided har verkligen grymma baskläder tycker jag. Egentligen tror jag att folk handlar sina partykläder där, men jag har riktigt svårt för deras kroppsstrumpor till klänningar så jag har fastnat mer för tjocka tröjor och accessoarerna där. Dom här kostade inte mer än 12 euro och 22 euro vardera och det måste jag säga är ett grymt bra pris för stickade tröjor! I butik här i Sverige hade lätt en tröja kostat det dubbla. 
Jag kände för att skämma bort mig själv då jag har fått ont i halsen och hade så himla ont i magen igår. Den bästa shoppingen enligt mig! 
 
Men nu är det jobb för mig som gäller. Ska man kunna unna sig lite shopping är det trevligt om pengarna kommer in också! Det är bra tungt att jobba när halsen inte är helt 100 % okej, men imorgon kl 3 är det min tur att få vara lite ledig över den här nyårshelgen!
Glad fredag på er och hoppas att ni får tid att njuta lite!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress