Hur står det till för er och nyårslöften? Är det något som ni överhuvdtaget tänker på eller skippar ni det helt? 
Jag har väl egentligen inga direkta "mål" med 2018 utan jag är nog mer inne på att ha en Känsla för året igen. Förut har jag haft utmaningarnas år och typ "rolighetens" år om jag kan säga så haha
Men jag funderar på att ha Snällhetens år. Inte bara mot andra i min omgivning ( jag vill tro att jag alltid, nästan, är snäll mot andra ) utan mer för mig själv. Inte vara så hård och elak mot mig själv. Saker som jag tänker i min egen skalle skulle jag aaaaldrig säga åt någon i min närhet, varför ska jag då säga det mot mig själv? 
Jag har väl kanske lite små-del-mål med året som jag funderar på. Händer dom inte så händer dom inte, men man kan alltid starta upp lite! 
* Jag älskar min lägenhet över mycket annat. Men det vore härligt med något som antingen är mitt eget eller snäppet större med åtminstone en balkong. Det vore lyxigt för mig.
* Jag vill utvecklas mer i att vara självständig. Jag är otroligt säker i mig själv ( jag vet inte var det kom ifrån, men så är det). Men jag har saker som jag inte vågar göra ensam och allt sitter i min egen hjärna.
* Ta tillbaka träningen i mitt liv. Just nu sitter jag med en hals som gör ont och en näsa som börjar kännas jobbig, så när det lägger sig så får jag helt enkelt gå back on track igen!
* Jag hade faktiskt tänkt skriva att jag skulle bli modig och börjar rida igen, men det känner jag redan att jag har börjat med. Det blev bara lite tidigare än vad jag trodde att jag skulle våga! Så check på den! 
 
Men att vara snälla mot sig själv och andra är något som jag vill ska gå igenom det här året. Man behöver inte göra omvälvande beslut bara för att det råkar bli ett nytt år. Men jag vill försöka sätta en god ton över det här nya 2018!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress