14 december 2017

Min natt-rutin

allmänt

 
 
 
God morgon god morgon! Något som jag tycker är lite extra viktigt för mig (inte dödsviktigt, men ni fattar) nu under vintern är att ta lite extra hand om sitt ansikte. Det finns ju en mängd olika produkter där ute och alla lovar guld och gröna skogar, eller hur? Det här är det som jag har sett fungerar för mig. En lermask: det varierar helt klart men nu kör jag på den här från Loreal som jag fyndade i en butik i Västerås. En olja som jag fick i en tidigare Glossybox som jag nu har använt i min natt-rutin sen dess. Jag ä l s k a r den den, den återfuktar grymt bra och smälter ändå in i huden ganska fort. Då smäller jag till med den här nattkrämen från Clinique! En återfuktande nattkräm som jag inte direkt fyndade på Malagas flygplats. Men jag var förkyld, nöjd över semestern och ville skämma bort mig lite eftersom jag tyckte synd om mig själv haha
När jag slutade med mina p-piller så rubbades ALLT i kroppen för mig. Inte bara humöret som kan svikta på två röda sekunder från superglad till otroligt nervös utan kroppen fick sig en törn också ii att balansera upp den här förändringen i kroppen. Det är helt klart olika saker som har rubbats som vi kanske inte måste ta upp här ( hehe) men en sak som hände var akne. För mig som typ aldrig har lidit av det så kom det som en våg över mig när hormonerna började spruta runt i kroppen på mig igen. Den rutin som fungerade inann p-piller fungerar helt klart inte nu längre. Så jag återfuktar skiten ur min hy just nu! 
 
Men nu har jag extremt brottom till jobbet, jag råkade snooza lite extra så jag får lida för det nu istället. Ha en toppendag idag, och snart har vi helg igen!  
Angelica Wåhlin

Tack för tipsen!

Svar: Var så god Angelica! Jag älskar att tipsa om sånt här! :D Ha en mysig helg snart!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress