25 december 2017

Min Jul

allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Typ alldels nu har jag haft tid och ork att öppna datorn här! Efter 2 hektiska men mysiga dygn är jag nu alltså hemma igen i min underbart sköna lägenhet. God jul på er förresten! Hoppas att er jul har varit mysig hittills? 
Min har varit lite stressig i början med en tjej här som sov aaaaalldeles för lite till igår morse när klockan ringde 5 för att väcka mig. Men efter 8 timmar på jobbet, följt av 1 timmes tupplur hemma hos familjen så kunde min julafton börja, strax efter Kalle anka, som jag missade i år igen haha
En mysig kväll hemma med lite julmat, en massa julmust ( finns det något bättre än julmust?), paketöppning ( okej, att se min familj öppna sina julklappar är bättre än julmust!) och sen lite filmer på tv tills vi alla somnade som små änglar och jag sovi 10 timmar utan att vakna en enda gång. Trött tjej!
Idag har vi varit till Västerås för att mysa med släkten på min pappas sida. Världens skönaste juldag! Lugn och skön med en massa god mat, fika och släkt. 
 
Men! Jag behöver ha några timmar av lugn och ro och en julfilm och lite godis. Borta bra men hemma bäst, eller vad säger vi? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress