7 december 2017

Min dag i bilder:

allmänt

 
Jag startade hela min dag igår med att pallra mig iväg till gymmet. Det var inte igår kan jag säga er! Just nu måste jag bygga upp lite nya rutiner när det gäller träning. Mitt mål just nu är 1) ha kul på gymmet, inget får kännas tråkigt. 2) Att ta mig dit 1 gång/veckan. Det är ingen uppoffring och då känner jag nästan varje gång att det är kul att gå dit, vilket är viktigt för mig nu när jag har tappat träningen, som jag känner den. Så nu är det bara att skapa nya rutiner! 
Just nu vill jag få igång mitt flås igen. Grundmusklerna finns där och dom jobbar för att hålla mig upprätt och hel, men hjärtat behöver få arbeta lite också. Så jag körde intervaller i 30 min med 1 min jogga, 1 min springa på den takt jag känner inte gör ont och som jag kan hålla en jämn takt i. Sen gå i 2 min för att få ner pulsen och tycka att det blir kul igen. 3 Km allt som allt och ingenting gör ont idag! 
 
 
Sen svängde jag ihop den här salladen som jag just nu är besatt av att äta. Blir nog en sån här idag också! 
Det känns som att hela kroppen får hjälp att motarbeta alla förkylningar som finns där ute just nu och imunförsvaret byggs på lite. Plus att jag älskar verkligen granatäpple och oliver.
 
 
 
 
 
 
Sen var det bara SPA-mys för hela slanten. Jag var lite trött tror jag igår, jag hade visst bokat en Vitchokladbehandling som innehöll en helkropps-scrub med vitchoklad följt av klassisk massage och ansiktsmassage. Ljuvligt! Den trötta vinterhuden blev som ny igen och nu är jag len som en bebisrumpa! 
Vi var nästan själva ute på Sätrabrunn igår vilket verkligen inte händer ofta. Vi har hittills bara kunnat göra det här under helgerna och då är det helt klart mer folk där! Det var precis vad vi behövde, jag är aldrig så avslappnad som efter några timmar ute på Brunnen.
 
Men idag: Äntligen ska det här håret få sig en makeover! Jag har inte fixat mitt hår sen mars/april och jag är i stort behov av lite färg och klipp. Min vän jag brukar gå hos är mammaledig just nu så jag ska testa en ny salong idag, det ska bli spännande! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress