Ni vet när man är så pass nervös att magen känns som att den ska vända sig vilken sekund som helst, knäna börja börja slå mot varandra och flyktinstinkten att fly fältet börjar komma? Den var jag igår haha
Det är bara min 4:e lektion på väldigt väldigt länge och det vankades banhoppning som avslutning med hela gruppen. Nu är jag ju vuxen och kan göra lite som jag vill, så jag hoppade fram och värmde upp tillsammans med dom andra men sen körde jag lite bommar och några skutt för att få tillbaka något slags självförtroende i den här sporten igen. Dom andra har ju ändå ridit i 1,5 år nu tror jag? Men vi var så pass få igår att vi alla hann med 1 runda till och då kände jag att det här klarar jag av. Så jag hoppade bana igår! Helt galet. 
Men förutom att det var läskigt som få så känner jag ju verkligen att det är i stallet jag hör hemma. Det är mitt bästa beslut på väldigt länge att börja rida igen! För bara några månander sen hade jag aldrig orkat, eller vågat, rida men nu är det som att jag aldrig har gjort något annat.
 
Men något nytt jag testade igår kväll innan läggdags var att testa på Mantra. Ni vet när man sitter rakt upp och ned och säger en mening så tills den grad att man inte ens märker själv att man gör det? Det testade jag igår. Flummigt som tusan, men dom 23 minuterna som jag satt har aldrig känts så snabba! Visst flög tankarna iväg ibland, men det viktiga tror jag är att inte fastna i dom och låta dom ta över. Jag ska helt klart testa igen! Jag somnade otroligt gott om inte annat.
God morgon på er. Nu tar vi tag i den här veckan tycker jag! Julveckan. Både den jobbigaste och mysigaste veckan på året! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress