17 december 2017

Julkonsert

allmänt

 
 
 
 
Hej underbara ni och glad 3:e advent! Jag sitter just nu, som säkert många andra, och har 3 tända ljus framför mig och sen spelar mitt änglaspel som jag köpte för något år sen. Vi alla har väl minnen från barndomen som sätter sig lite extra fast hos en själv och mitt är helt klart att få höra Änglaspelet spela. Det är hemma för mig.
Vilken skön ledig lördag jag hade igår förresten! En låååååång och välbehövlig sovmorgon följt av en timme eller två på stan. Jag har fan svårt nu förtiden att hitta snygga kläder i en fysisk butik, är jag den enda? Det är så mycket fult ute just nu! 90% av kläderna har volanger på sig och dom resterande 10 % är små cropade toppar som bara passar på små tjejer på storlek 36. Jag hämtade i alla fall ut lite paket som jag fått hem i veckan men inte har hunnit hämta ut och sen var det städa-dags hemma hos mig. Det har sett ut som ett mindre bombnedslag i min lägenhet och även om jag har det mysigt här så har jag inte kunnat njuta av det  pga alla dammråttor. Så nu är det fint igen, precis så som jag vill ha det inför hela julveckan! 
På kvällen hade jag och mamma en julkonsert-dejt ihop i den stora fina kyrkan som ligger bara 50 m från där jag bor. Min kära pappa sjunger i en kör här i Sala och varje år har dom en julkonsert veckan innan julafton! Det är alltid magiskt att vara i kyrkan under jultider tycker jag och helt fantastiskt att lyssna på julmusik. Gåshuden på kroppen var ett faktum, jag fick till och med en liten tår i ögat på slutet haha Snacka om blödig tjej! 
Jag har jobbat en hel del ett tag och nästa vecka kommer jag att behöva slänga in en extra växel så min helg kommer att bli lugn och skön. Jag behövde sova länge både igår och idag och det är okej med det. 
Idag är det ridning på schemat och vi ska hoppa. Iiih, jag är faktiskt nervös! Jag var hög som ett hus förra gången jag hoppade så jag hoppas på den känslan idag med!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress