3 december 2017

Jul i stugan

allmänt

 
 
 
 
Okej jag kunde inte hålla mig särskilt bra. Eller alls! Jag fick världens gulligaste julgranskula igår som lite plåster på såren för att allt jag äger typ går sönder hela tiden. Så min fina syster köpte den här kulan och jag kände bara att jag var tvungen att ha den uppe så att jag får se på den och påminna mig om vilken tur jag har som har den familja jag har! Den ser ensam ut, men snart så. 
Alltså ni! Jag vet att ni kommer tröttna på mig. Men ÅH vad bra det kändes på ridningen idag! Eftersom jag inte har ridit aktivt på länge så är typ varenda gång som jag sitter upp en hallelujah-moment och jag bara myser där uppe på hästryggen. Det känns som att jag inte har gjort något annat än att rida! Jag fick den hästen idag som jag faktiskt har haft förut så nervositeten var inte enorm den här gången haha
Jag är så glad över att jag har pushats tillbaka till stallet igen. Bättre avslut på en ledig helg finns inte! Hoppas att jag får plats i gruppen ett tag till, man vet ju aldrig. Jag ska i alla fall få rida om 2 veckor igen och sen blir det julledigt för mig därifrån.
Annars har helgen varit otroligt bra! Förutom mitt temprament igår så har jag haft en fantastisk helg. God mat och härligt sällskap i fredagskväll, en bra dag igår, ridning idag och lite advents-mys. En ny mobil med lite bättre funktioner är väg mot mig nu så snart är jag nåbar igen. Jag hatar att erkänna det för mig själv, men det är galet vad beroende man är av sin mobil. Jag inser nu hur många gånger man spontan-tittar på mobilen eller tänker "jag ska bara googla det där",bli nådd genom messenger, sms eller samtal och framför allt Spotify. Jag lyssnar otroligt mycket på musik och just nu går inte det. Men det ska bli kul att få pilla lite på den ny mobilen, den ska tydligen ha en grym kamera!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress