Fredag och jag är beyond trött! Det har varit jobb, äta sen middag, sova och sen gå upp igen för att jobba. I mina 2-veckors-perioder på mitt schema så är jag alltid otroligt trött den här fredagen eftersom jag då har jobbat 6 av 7 dagar. Men det har varit lite mysigt faktiskt i och med att det var Lucia här i onsdags och jag var på strålande humör! Det höll faktiskt i sig nästan hela dagen igår också. Ni vet när man är så där bubbligt glad i magen att man bara inte kan förstå att folk inte ser en stor gloria runt omkring en? Tänk vad lite glitter i håret kan göra. 
Kan vi också ta och säga hej till min lilla tomte! Han är ju fantastiskt söt. Lite röda julstjärnor på det och lite ljus så tycker jag att man kan vara nöjd med sig själv. Det behövs inte så mycket mer faktiskt om man inte har tid att pynta. Jag svängde också ihop en Daimfudge som jag brukar göra till julen igår och jag hoppas verkligen att den blev god i år. Förra året råkade jag ha den i kylen samtidigt som någon mat som luktade rejält ( tänk er köttfärssås eller något liknande) så min fudge fick samma smak som den. Mindre roligt! Jag har också plan på att göra en supergod saltlakrits-kola som jag fick smaka i lördags på julfesten med jobbet. Det kan vara bland det godaste jag har ätit på länge! Så jag luskade ut vem som gjorde den och sitter nu på receptet. Om jag har ork så ska jag göra den ikväll, men vi får se, jag vill ändå se På Spåret också. Det är mycket nu haha
 
Ta hand om er där ute och se till att få i er lite extra vitaminer nu i sjuktiderna som är. Innan jag la mig igår så pressade jag en hel citron och drack upp och nu sitter jag med 2 clementiner till min frukost. Det finns ingen chans att jag får vara sjuk nu!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress