5 december 2017

Herr och fru Vätt

allmänt

 
 
 
Ungefär så här många tomtar har jag hemma: 2 st. Eller ja, jag har en till lite större som får vänta ett tag på att komma fram men annars har jag inte så många! Jag kunde helt enkelt inte stå emot dom här små söta, är det vättar? Söta som få är dom i alla fall.
Ä n t l i g e n har jag en ny mobil förresten! Eftersom jag inte har kunnat se mina sms så visste jag inte att den hade kommit till mitt utlämningsställe men till slut så hittade jag på den och kunde hämta ut den. Så hela min kväll igår gick åt att installera allt, skicka över gamla sms, telefonnummer och bilder och få in dom "viktiga" appar så som instagram, blogg.se och mina bank-id-grejer. Det är dom som jag har saknat mest nu sen i fredags haha
Men det är bra lurigt det där med att lära känna en ny mobil tycker jag! Det är inte bara storleken på mobilen som jag just nu måste lära mig att hantera ( min förra var en compact och den här är 17 cm ). Utan den här mobilen var så gott som "ren" på appar så jag har fått klura ut själv vilka det är jag behöver. Inte det lättaste kan jag säga er! Bara en sån enkel sak som att jag, i princip varje dag, kopplar ihop min systemkamera till min mobil och idag så fungerade det bara inte. Kan säga att irritations-nivån började stiga innan mitt kaffe började kicka in och jag blev skärpt! Hur ska jag kunna veta att jag måste ladda ner en jäkla app som tillhör Album? Nu fungerar det i alla fall och jag har klappat mig själv lite lätt på axeln. Men jag kan inte låta bli att tänka på alla där ute som har NOLL koll på teknik. Jag själv har lite känsl för saker och ting så jag söker upp det som jag inte kan, men om man inte vet ens vart man ska börja, hur svårt blir det inte då?
Jag följer i Sony Eriksson-spåret som vanligt och köpte mig Sony XA1 Ultra. En härlig mobil med bra kamera, både fram och bak, ganska ren från förinställda appar och med bra ljud. Precis det som jag söker hos en mobil! Plus att den bara kostade 3000 och det var viktigt för mig nu när december verkar bli en oerhört dyr månad. Jag hade inte direkt planerat att behöva köpa en ny mobil just nu och jag vägrar att köpa på avbetalning så det var bara att face fact och göra på ändå!
 
Hoppas att ni får en trevlig tisdag kära ni! Jag ska bara käka lite och sen pallra mig till jobbet.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress