8 december 2017

Haircut

allmänt

 
 
Jag är så stolt över mig själv för jag åt lunch alldeles själv. Ja jag vet att det kanske inte är världens grej, men hur många gånger egentligen käkar man på restaurang själv? Utan någon bok eller sällskap? Jag är otroligt självständig på många sätt men att fika/äta mat ute har alltid varit en sån där grej som jag inte har känt mig bekväm med. Löjligt kanske att vara lite stolt över, men det är småsaker i ens vardag som gör mig glad! Fick lite sällskap av ett äldre par (äldre som i äldre än mig, men absolut inte gamla haha) som var riktigt snälla. Åt en magiskt god sushi till lunch, det var länge sen som jag käkade sushi.
Här har ni förresten en bättre bild på mitt nya hår! En mörkare botten som sagt, vi dovade ner mina längder som var solblekta till tusen och slängde i några paket med ljusa slingor för att få lite liv i det igen. Nu ska det bara lägga sig lite den mörka bottnen, det brukar alltid se lite skarpt ut innan första tvätten har sköljt bort lite.
Jag fick tid hos en tjej som går sista året på gymnasiet och jag tycker att hon var hur säker som helst! Fast så har jag inte direkt ett öga för det där heller, jag märker när det går åt helvete men annars blir jag nöjd med lite haha Det känns himla skönt i alla fall med lite mörkare hår igen och aningens kortare. Lite vinter-frippa, perfekt för jul och nyår! 
Jag har haft 3 helt otroligt sköna dagar ledigt. Precis exakt vad jag behövde. Jag har skämt bort mig så otroligt mycket dom här dagarna så nu känns det mer än OK att jobba i helgen igen. Hoppas verkligen att ni får en underbar helg, jobbandes eller inte! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress