13 december 2017

Glad Lucia!

allmänt

 
God morgon och glad Lucia på er! Decembers första mysiga dag tycker jag. Jag hoppas att det inte bara är jag som tänker springa runt med glitter i håret idag, det hör ju ändå till tycker jag. 
Själv är jag mörbultad just nu. Jag fick möjlighet att ha massage på jobbet igår och det tackar jag inte nej till i första laget. Mina låsningar i ryggslutet och mina stela kassörskeaxlar är inte att leka med. Jag blev så snorig att han som masserade frågade om jag låg och grät för att det gjorde så ont. Ryggslutet är en pain in the ass för mig och jag hade lätt kunnat fälla en tår eller två just då, men jag härdar. Det finns ju en anledning till varför det är bra att ha en massör som knäcker igenom mig! Så, 4 låsningar i ryggen, några knutor upplösta och en rygg med blåmärken senare sitter jag här, glad att jag inte har tänkt träna något idag haha
Men idag är det jobb för allt vad jag är värd. Det är så många sjuka på jobbet just nu att jag är livrädd för att bli smittad igen, det är nog bara en tidsfråga! Får trycka i mig lite extra mycket ingefära och andra vitaminer för att stå emot det här. 
But first: Coffee. Jag känner mig typ tröttare idag när jag fick gå upp kl 8 än igår när klockan ringde 5. Hur är det ens möjligt?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress