En grå och kall 1:a december så retar jag med lite Karibien-bilder från snart 6 år sen! En något regnig men magisk resa. Det var tur att vi åkte när vi åkte för nu ligger hotellet + flyg på över 50. 000 för 2 i 2 veckor och vi betalade mellan 15-20.000/pers med mat,bilhyrning och diverse utflykter. Så jag är enormt tacksam över att jag har fått uppleva en paradisö utan att behöva känna mig totalt ruinerad efteråt! Jag vet att vi åt precis så som ville göra och handlade typ sånt som vi brukar handla men att dollarn just då låg på strax över 6 kr så det blev tokbilligt. 
Men nu är vi i Sverige och det är 1:a december! Hur stört är inte det? Att vi sitter inne i årets sista månad igen? 
Jag håller på och tvättar för fullt och gör en matlista för jag ska alldeles strax ta mig iväg ut på en promenad och sen svänga förbi och göra en storhandling. Det ekar som sagt tomt i min kyl/frys och jag har ätit ur allting nu! Det är ändå ganska skönt att göra en sån sväng ibland. Att rensa och få lite översikt igen. 
Sen ikväll blir det middag på Mat och Prat med några tjejer från ridgruppen. Jag och familjen åker till Stockholm imorgon relativt tidigt på morgonen så jag har inte planerat en sen kväll ikväll. Jag behöver få min skönhetssömn inför en dag i storstan! 
Men nu kickar vi igång den här fredagen tycker jag. Hoppas att ni mår bra där ute! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress