12 december 2017

Årets sista Glossybox

allmänt

 
 
 
God morgon god morgon! Ni vet när man ligger och drömmer om allas vår Måns Zelmerlöv och så drar väckarklockan igång? Den ångensten var inte att leka med haha
Men nu är jag vaken, relativt utvilad och jag har träningsvärk lite här och där i kroppen från igår. Jag hittade en sån där Bosuball på gymmet igår och har hört att magövningar på den brukar bli något utöver det vanliga. Rätt! Jag fick kontakt på en gång i magmusklerna och fick mjölksyra så himla mycket fortare än vad jag brukar få! Kan ha något med att göra också att jag sprang i 30 min först och då brukar jag få in kontakten bra i just coren. 
Grymt skönt i alla fall med lite efterlängtad träningsvärk! 
När jag kom hem från gymmet, FULL av endorfiner, så satt det en liten påse på min dörr med ett Glossybox-paket hängandes. Årets sista box! Kanske också en av dom bättre boxarna. Ögonskuggspaletten är precis så som jag vill ha dom, matta och något kalla i tonen. Handkrämen blir perfekt att ha i byxorna på jobbet för just nu så spricker mina kära händer hela tiden. Cetaphil är ett märke som jag mer och mer börjar gilla och att då få en lotion från dom känns också roligt! Mudmasken fick vi ett prov på i en tidigare box och jag fullkomligt älskade den, så jag blev superglad när jag såg att vi fick en mindre tub den här gången. Perfekt storlek på den också! 
Tänk vad roligt det skulle vara att få vara med och göra en sån här box, jag undrar vad man skulle göra fylla den med? 
 
Ja ja, nu kickar vi igång den här dagen tycker jag! Tänk att vi har Lucia imorgon. Jag ska lätt ha glitter i håret på jobbet imorgon!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress