4 december 2017

Älskade Akrobat

allmänt

 
God morgon! Helt fantastiskt, jag gick in på Postnord.se och sökte efter mitt paket, tror ni inte att den var på sista anhalt Örebro redan kl 3 i natt? Har jag lite tur så kommer jag kunna ha den hemma idag. Thank God. 
Jag vet att det är löjligt, men jag har inte gillat känslan av att inte kunna bli nådd! Tänk om något händer, hur ska jag få reda på det då? Inte som i "vem la ut något på Instagram?" utan mer att tänk om något händer någon som jag älskar, hur ska jag då få reda på det? Men jag ska helt klart se över mina vanor med att pilla på mobilen, det har jag lärt mig av dom här dagarna utan en! 
Men kan vi inte bara titta på den här underbara hästen lite. Han är så underbart söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag känner att det här är min typ av häst om ni förstår mig. Jag har aldrig varit överförtjust i dom känsliga hästarna som kräver små och fina rörelser. Det är mer min syster, hon klarar av såna hästar helt perfekt idag. Jag gillar rejäla hästar som man får lirka fram att dom ska gilla träningen! Det gick segt som tusan i början på lektionen och startknapparna var lite sega, men sen så kom vi igång och då finns det ingen känsla i världen som kan slå den! Magi helt enkelt när hästen börjar lyssna och mina signaler börjar bli mer rätt. För det är lååååångt kvar tills jag vet NÄR jag gör rätt och när jag bara råkade ha tur haha
Lilla Akrobat är bussig, lite fjollig när han ska hota med att "bitas" men framför allt har han en extra plats i mitt ganska så häst-fria hjärta. 
 
God morgon annars! Nu tar vi och gör den här veckan till något bra tycker jag! 
Annika

Vilket härligt ljus det är på den bilden, mysigt stallväder 🌾

Svar: Ja men eller hur! Inte ofta man hinner med dagens sista ljus 😊
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress