Hittade en ny kärlek i en god hamburgare och den här extremt goda mojiton. Det blev många såna här besök!
 
 
Blev överlycklig av att se körsbärsblommen i Västerås!
 
Såg dom här 3 underbara killarna sjunga i Västerås Konserthus. Solala önskar jag att alla fick gå och lyssna på!
 
Åkte till Florens och upptäckte att en mojito kan få en att fnittra hela vägen ner från restaurangen och in i det kända galleriet Uffizierna. Där fnissattackerna eskalerade haha
 
Firade min bästa vän, och systers, 30-årsdag!
 
Utvecklade någon konstig hudsjukdom där mina blodkärl sprack så fort jag gjorde något ansträngande. Tänk er att i 6 månaders tid få en hud som exploderade med nya prickar VARJE gång du gör något kul? Äta middag med vänner: nya prickar. Träna: Nya prickar. Dansa: Ja ni fattar poängen. Det blev som ett bestraffningssätt för mig att varje gång jag var glad så vaknade jag upp med en hud som äckligare än dagen innan. Var jag inte stressad innan så blev jag det efter det här. Jag grät flera gånger varje vecka över att behöva se ut så här, men det fina är att jag idag inte tänker en endaste negativ tanke om min kropp. Den är fantastisk som ser ut som den gör idag och är FRISK. Men 6 månader med det här satte sina spår i min hjärna, alldeles för mycket sjukhusbesök, prover hit och dit och ingen hjälp mer än att "det kommer så småning om gå över". 
 
Fick klä upp mig och kände mig som en prinsessa för en kväll! Många omkring mig fyllde 30 det här året och en en vännerna hade bestämt sig för att vi alla skulle göra oss extra glammiga.
 
Besökte älgparken med mina vänner Hawal och Lina. Vi har pratat om det i alldeles för många år och i år tog vi tag i det! Helt klart uppe på min Top 5 mysigaste dagar i år. 
 
Plockade 3 L jordgubbar en varm sommardag med mina föräldrar. Det är också en av Top 5 mysigaste dagarna!
 
Åkte helikopter. Absolut den nervösaste dagen i mitt vuxna liv och det var mitt i min period när jag utvecklade nya prickar och det här var en sån dag som jag visste skulle sätta sin spår på min hud. Jag är fortfarande stolt som en tupp som gjorde den här dagen! Absolut det häftigaste jag har gjort. 
 
Gick bananas med smink och kreativitet under halloween det här året. Åh, jag längtar redan till nästa års halloween haha
 
Spenderade några dagar ute vid mitt andningshål Hillingen. Det var som balsam för min trötta och ledsna själ! Det är så vackert där ute.
 
 
Åkte ner till mitt andra andningshål: Ystad. 1 vecka som gjorde underverk med hela mitt väsen! Havet, skratt med min syster, minigolf, fika, aptitet var back on track och en massa friskluft. Den bästa veckan på hela året.
 
 
Gick all in det här året på att fotografera i min lilla stad Sala. Jag hoppas att det kommer gigantiskt med snö snart för jag vill ut och fota! Min kreativa sida började klia i fingrarna lite det här året.
 
 
Jag började rida igen. Årets bästa beslut, alla kategorier! Jag älskar att få vara i stallet och njuter lika mycket av att få rida som att få mocka. 
 
 
 
Tog med mig min syster där palmerna bor: Nerja. 1 vecka med sol, mat, skratt, lite sjukstuga men full med återhämtning inför vintern! 
 
 
Jag kan summera året 2017 som kämpigt, kul, fantastiskt på många vis och jag avslutar det med en magkänsla som säger mig att 2018 kan bli bättre. Det har varit utvecklande och jag har lärt mig mycket om mig själv det här året. Jag har kommit underfund med många saker och känner att mycket av dom sakerna tar jag med mig in i 2018! 
Gott nytt år på er och hoppas att vi hänger kvar här in i nästa år!