Tänk att ha den här utsikten varje dag. Jag pratar självklart om bilden högst upp, med utsikt över havet. 
Vad har vi gjort idag? Vi har spa:at. Jag har aldrig känt mig så ren förut! Eller så avslappnad. Vi har varit förbi Ystad Saltsjöbad x antal gånger genom min uppväxt men vi har aldrig varit in i det. Men nu så! Vi bokade in oss på en förmiddags-spa som höll på i 3 timmar och dom hade nog 6-7 olika pooler, både inomhus och utomhus och x antal bastuar för olika behov. Så. Himla. Skönt! Vi hamnade uppe i relaxen med den här utsikten, med lite nötter och vatten och jag läste lite i min bok och njöt av att ha havet som en panoramautsikt. Jag har nog aldrig känt mig så lugn som den här förmiddagen! 
Sen ni. Vi tog oss ut till en svinvarm poolavdelning och fick lite övermod och började prata om att vi kanske skulle doppa oss i havet. Nu när vi ändå hade en sån varm pool bara 200 m bort från där vi tänkte doppa oss! Sagt och gjort. Hela kroppen i havet, förutom huvudet. Ca 16 grader och varken jag eller min syster frös ihjäl! Faktiskt så var nog våra kroppar så pass varma att det lilla doppet inte gjorde någonting. Kanske att det bor en liten finsk inuti oss?
Jag känner starkt att det här kan vara en ny grej att göra när jag är i Ystad. För under 300 kr fick man alla dom här poolerna och vi hade lyxen att vi var MAX 10 pers på hela stället. Hur avslappnat och magiskt som helst. 
 
Joanna-livet med psykisk ohälsa

så mysigt med spa

Svar: Ja verkligen! Önskar att jag kunde ta med er hit allihopa! :)
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress