Camilla Norman

#Vardagsglädje
 
 
 
Jag har inga problem med att vara själv. Snarare så laddar jag upp mina batterier genom att vara ensam.
Jag tröttnade på att sitta inomhus och titta ut på vädret som mer och mer fick blå himmel och jag tog mitt pick och pack och köpte mig en smoothie, satte mig vid dammarna och lyssnade på en podd. Hade inte huvudet börjat göra sig påmind och att det inte är så skönt att sitta på en träbänk så hade jag kunnat sitta där och kolla ut på vattnet i flera timmar.
Jag har saknat ett smoothie/juice-ställe här i Sala så när jag såg att ett café i stan hade smoothies på BRA råvaror så jublade jag! Ofta tycker jag att smoothiesarna är gjorda på mjölk, socker, hallon och banan och att det är ett "nyttigt" fika-alternativ. Men den här mina vänner, den var god! Om jag minns rätt så var det spenat, äpple, ingefära, banan och några till "må-bra-grejer" och den var god som tusan! Precis vad jag behövde. När jag kommer över ett ställe där dom gör sina egna juicer/smoothies så blir hela min kropp glad. Lika mycket som jag är en godisråtta så älskar jag att få såna här saker i mina händer. Hälsa ska vara så mycket för utsidan på ens kropp, men insidan glöms gärna bort lite. När jag får i mig såna här mellanmål så känns det som att hela mitt väsen tackar mig för valet att få i mig bra vitaminer istället för den där kaffen som jag annars väljer.
 
Nu taggar jag för imorgon och hoppas på ett lite lättare huvud som jag får ta med mig till Västerås. 3 timmar med enbart fokus på välmående är precis vad jag behöver! 
Vad är Vardagsglädje för dig? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress