Titta vad som hängde i en liten påse på min dörr igår kväll när jag kom hem? Glossybox! Vilken räddare i nöden efter 1:a dagen på jobbet. Plus att det var en perfekt start på veckan.
Pinsetten är alltid en sån där sak som är bra att ha en extra i sminklådan. Jag har en tendens att leta som en tok efter den i min necessär så nu kan jag ha en på varsitt ställe! Moroccanoil-sprayen känns som en torrspray lite ( tror jag, har inte testat än) och såna produkter är nästan det som jag använder mest. Det är inte jätteofta jag använder en massa hårspray, jag är inte så förtjust av känslan som blir i håret då? Ansiktmasken i den lilla påsen ska bli spännande att testa. Kan bli perfekt som en räddare efter den här sommaren när solen har hamnat i ansiktet lite. En knallrosa läpp-produkt fick jag med också, men jag vette tusan om jag är så inne på en rosa ton på mina läppar? Jag vill mer åt det lila/bruna hållet eller rött. Men det ska bli spännande att testa! 
Som vanligt är jag hur nöjd som helst med månadens box. Det är så himla roligt att få testa på nya produkter och jag har verkligen hittat mina favoriter genom åren!
 
Nu: Jobbet gick bra igår. Det var så himla roligt att få träffa mina härliga kollegor/vänner igen efter nästan 8 veckor isär! Kramar åt höger och vänster och lite små ord om hur sommaren har varit för alla. Vilket gäng! 
Läkarbesöket gick fint också, det var snabbt över med lite bakgrundscheck och blodprov. Tänk, för 6 månader sen så h a t a d e jag att ta blodprov, nu är det ingen big deal alls! Övning ger färdighet.
Hoppas i alla fall att ni får en härlig tisdag! Ta hand om er!
Lillemmish- MODE - INSPO

wow va kul :D


Svar: Eller hur! 😍ha en bra dag!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress