Camilla Norman

Tänker tillbaka på: Florens
 
 
 
 
 
Buongiorno! Det är förmiddagar som den här som jag längtar efter när jag sitter och jobbar. Sovmorgon, sitta i soffan med en god frukost ( idag: färsk mango, en uunderbar skinka, en smoothie från Naked och kaffe), läsa lite bloggar och bara få igång hjärnverksamheten lite. Jag kollade tillbaka på mina resor från förra sommaren och Florens som var nu under april. Det är faktiskt en av fördelarna med att blogga och skriva om saker som händer i ens liv: Det finns daterat och jag kommer tillbaka till platserna med samma känsla i kroppen som när jag var där. Något jag är himla glad över var förra sommarens semester: Barcelona- Menorca- London. Det känns så otroligt lyxigt att ha fått uppleva den semestern och alla nya platser vi fick se. Likadant med Florens. Jag är så glad att vi fick till den weekend-resan i april. Det var nog precis vad vi båda behövde just då! 
Den här sommaren tillbringar jag hemma i Sverige. Något konstig känsla eftersom vi har kommit iväg minst 1 vecka varje sommar 7 år tillbaka i tiden. Men det känns så rätt i år! Världen finns kvar där ute och att resa och planera en resa ska ju vara något roligt att göra. Inte en känsla av "måste". Både jag och min syster har känt sen vi åkte till Rom första året, Greklands-luff ett annat år och Pompeji/ tågluff i Italien att vi har åkt på måfå lite. När man har ett mål med resan eller en plats som man absolut vill se så är det mycket roligare att planera och utforska vad som finns. Jag vill inte bli den där bortskämda bruden som åker "bara för att". Inför sommarens semestervecka ihop så hade vi planen Naxos 1 vecka eller Ystad 1 vecka. Vi kollade upp boende i Ystad om det överhuvudtaget fanns en stuga att hyra och besvikelsen var enorm när vi insåg att vi var för sent ute. Där fick vi också svaret vad vi egentligen vill göra... Blir man besviken över något så var det troligen det man ville göra. Men jag luskade lite och hittade en stuga som fanns i vår vecka och då fanns det inga idéer om annat! Det var Ystad som fick bli den här sommaren. 
Så. 1 vecka har gått på min semester. Jag har varit lugn som en filbunke. Jag snittar 9-10 timmars sömn varje natt ( pga. förkylning). Jag har en lagom balans till att göra saker, vila upp mig och har lite planer in i nästa vecka som är roliga och jag känner att livet börjar återvända. Får jag bara bli kvitt den här förkkylningen så blir det kanon det här!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress