Camilla Norman

Strosa i Trosa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om ni har någon solig och härlig dag till övers: Strosa i Trosa! Absolut värt ett besök att åka ut till Trosa om ni är i närheten av Stockholm. Titta bara så vackert det är där! Vi käkade mat i restaurangen på bilden längst ner och jag tog en jättegod fiskrätt. Jag älskar verkligen att få vara i närheten av vatten och inget får mig så lugn som att få höra kluckande ljud när en båt åker på vattenytan! 
Hej annars! Jag var något trött i morse och det var för tidigt för att orkas med att sitta vid datorn så allt som har hänt är väl 2 dagar med jobb och 1 gympass igår kväl som var över förväntan bra! Härlig energi även fast jag kom på att jag måste gå och lägga mig om 40 min för att få mina timmars sömn... Ingen bra idé alltså att ha endorfiner i kroppen när man ska sova. 
Jag fick nästan 2 timmars solning ute på gården nu på eftermiddagen och börjar känna mig något slut som människa. Ska lyxa med en härlig dusch och sen Allsång på Skansen. Allsången är en av sakerna som får mig på sommarhumör faktiskt! Men nu somnar jag vilken sekund som helst, så datorn får läggas ihop en stund.
Hur är det med er då? Har ni semester nu eller har ni haft? Några roliga saker som ni har gjort?
JUNITJEJ

Trosa verkar vara en sådan mysig stad!

Svar: Helt klart värt det att åka till!😍
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress