Ännu en dag i paradiset gjord. Vi vaknade upp i ett hus och nu sitter vi i ett annat. 
Det har varit en sån himla härlig dag idag med en biltur på Österlen och upp till Kivik och Simrishamn. Vi började dagen med en helvetespromenad upp till Stens Huvud med utkiken som ni ser på bilderna. Så otroligt vackert! Vi har haft det tur idag att det inte har blåst så mycket så det var lite skönt där uppe också. Tills regnet började komma haha
Det är en brant väg upp och det är stenar och rötter, men det är en magisk skog med olika sorters träd och stigen är härlig att gå på, trots svetten som sprutar ur pannan. 
Sen blev det lunch nere på Kiviks Musteri. Jag tog en kräftstjärts-sallad med diverse grejer på. Lite krutonger, soyabönor, groddar, tomat, sallad, rödbetor och någon sorts ost som jag inte gillade. Men det var gott, somrigt och precis vad jag behövde! 
Sen har vi bara åkt runt lite, fikat på Olof Viktors, plockat ihop våra saker ut stugan, varit förbi havet och nu är vi ny-ätna med grillat till middag. Något trötta, men o t r o l i g t nöjda över att vara i stugan som vi faktiskt bokade. Den andra var fin, stor och hade ett perfekt läge vid havet. Men det var minst 10 spindlar i hörnet på sängen där jag låg och sov, köksgrejerna hade hår och damm på sig och vi fick bara ingen bra magkänsla på stället. Plus att det kändes ödsligt och långt bort från allt som vi vill ha omkring oss. Att sitta på en brygga, mitt ute i havet och att se stranden är som att komma hem. Vi blev fnittriga och lugna på samma gång! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress