Camilla Norman

Semestermood- on!
 
Hur typiskt är det inte att bli riktigt dyngförkyld första dagen på semestern? Jag kände av det redan igår när jag vaknade men ignorerade det så länge som det bara gick. Men icke! Vaknade upp med väckarklockan vid 7 och insåg att det blir ingen Rättvik för min del. Förmodligen hade jag bara sovit hela vägen dit och inte njutit av rodelbanan, så om vädret vill sig så blir det nästa måndag eller tisdag! Det känns helt klart som rätt beslut just nu i alla fall. Idag kan jag fokusera på att trycka i mig så mycket ingefära som det bara går att få i en kropp. Kanske ta mig en liten promenad runt parken för friskluft, hämta min cykel och bli bättre inför imorgon då jag ska ha en mysdag helt för mig själv! 
Den absolut flest frågade frågan jag har fått inför mina 3 veckors semester är: "Åh, vart ska ni åka den här gången?" När jag då säger Ystad i Skåne så får jag två stora ögon på mig och upphöjda ögonbryn. Ingenting har känts så rätt som att åka till Ystad i år. Ett ställe där jag får ett lugn och där jag känner mig hemma. Tanken är att kunna komma iväg och få årets sista solstrålar månadsskiftet september/oktober och det känns så himla bra tycker jag. Visst, den svenska sommaren har varit tafflig i år och det är mycket möjligt att mina 3 veckor regnar bort. Men när Sverige visar sig på sina bästa sida så finns det få saker som är så magiskt och fint! 
 
Visst är jag förkyld, med öron som krånglar och halsmandlar som gör ont. Men jag är så glad in i själen över att få semester nu! Inga förkylningsbaciller i världen kan rubba mitt lugn i kroppen som börjar komma.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress