Aaaand, good morning! Hemma i lägenheten igen efter en lång dag med 3 olika tågresor igår. Vi har alltid en mysig idé om att det är härligt att åka tåg. 1:a timmen är väl OK, men när det har gått 3 timmar och man inser att det är 4 långa timmar kvar så är det inte lika roligt! Jag är helt klart för flygplan i det här fallet haha
Men resan hem gick bra igår. Vi vaknade upp vid halv 8, fixade det sista med packning och stugan skulle röjas på sopor och annat skit och sen tog vi strandpromenaden på väg mot tågstationen. Vi är nog dom enda som väljer att gå 3 km med 20-kilosväskor istället för att ta en taxi! Vi ville säga hej då till havet och samtidigt få lite motion på köpet inför en låååång tågresa. 
Sen var vi hela kvällen med mamma som råkader vara gräsänka i helgen. Så det blev kinamat ute på terassen och sen prat om veckan som har varit. Vi vill alltid köpa med oss något hem till våra föräldrar ( ibland till mina närmsta vänner också om jag har varit på något härligt ställe!) så självklart bledv det lite paketöppning. 
 
Jag har precis fått i mig min 1:a kopp kaffe på över en vecka ( supergott! ), ska fixa ihop en matlista och sen är det back in business som gäller. Min sista dag på semestern och jag försöker att inte få söndagsångest av att börja jobba igen imorgon! Dels så är jag ledig igen på onsdag- torsdag, men sen har jag faktiskt 3 sparade veckor som jag kan ( om jag vill ) leka lite med under året. Det kanske inte blir en utomlandsresa, men är det något ni vet vid det här laget så är det att jag trivs otroligt bra i mitt eget sällskap och kan lätt ha ledigt i 1 vecka och bara strosa runt här hemma och ha lite vardagsglädje ändå! Drömmen vore ju att kunna komma iväg 1 vecka till något varmt land. Men tiden tickar på och snart är det inte så himla varmt och gött vid Medelhavet heller.
 
Men nu: Fixa ihop mitt liv igen. Jag har inte handlat mat på evigheter och desto mindre lagat matlådor. Det finns inte en enda matlåda som jag kan ha imorgon. Let´s make some food!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress