Camilla Norman

När hjärnan har checkat ute
 
 
Morrn morrn där ute! Kolla in vilka små söta blommor som jag fick knycka från mina föräldrars trädgård här om dagen! Det är ju verkligen anledningen till varför jag någon gång vill ha hus och trädgård i mitt liv. Tänk att få plocka sånt här lite då och då under sommaren. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om eller skriva om här. Allt mitt fokus är på att göra dom här 2 dagarna nu och sen bli människa igen! Min dag började igår med en hemskt tråkig och ofokuserad känsla i hjärnan och jag var irriterad på småsaker verkligen, tur nog så vända det efter bara 1-2 timmar på jobbet och jag fick fokusera på att ha det roligt igen. Men det märks att jag har checkat ut ofrivilligt! Tänk vad svårt det är att vända en irriterad känsla till något roligare?
Jag ska hur som helst bara ta mig igenom den här dagen och sen spelar det ingen roll att morgondagen är jobb jobb jobb också för då kan jag iaf räkna ner! Nog för att det är jättetråkigt att inte få hänga med dom underbara vikarierna som vi har haft i sommar ( dom har varit guld värda!) så ska det bli skönt att koppla ifrån ett tag. Men som sagt, lite tråkigt är det att sluta hänga med dom. 
 
Förresten! Jag och syrran funderar på att ta oss iväg utomlands någon gång i slutet på septemer/början på oktober. Har ni några bra tips och idéer på härliga platser som har en strand och något mysigt att kolla på? 
Anonym

Vilken underbart fin bukett, koppla av och njut av livet ett. Kram Milla.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress