18 augusti 2017

Mot Skåneland!

allmänt

 
Har ni hört att det har funnits en Titanic-utställning i Örebro hela sommaren? Vi i familjen fick nys om det här för några veckor sen och blev riktigt sugna på att ta oss dit. Jag menar, Titanic! Finns det något mer mystiskt på denna jord? Jag hade egentligen inga förväntningar om utställningen, men jag hade ingen aning om att dom hade så mycket information om människor som faktiskt var med på båten. Nej men helt klart värt det att kolla upp! Dom har fortfarande uppe till 3:e september och det är helt klart värt det att ta sig dit. 
Så min halvdag har spenderats i bilen till och från Örebro, äta lite lunch på ett gulligt husmanskost-ställe och sen vara hemma och packa och fixa inför imorgon. Lägenheten är så fin jag orkar få den till just nu, resväskan är FYLLD med diverse saker som sängkläder, handdukar, hår-grejer och allmänt kläder för eventuellt solväder och 12 grader och regn. Ja ni hör ju! Det är så mycket lättare att packa för en utomlandssemester där man får städning/bäddning varje dag och kan typ garantera fint väder. Då behövs det egentligen bara bikini, klänning och flipflops. Ni får hålla tummarna åt oss att det ser ut att bli skapligt!
Förresten så ringde en stugägaren mig nyss och sa att dom hade råkat spika i en spik i en elkabel så stugan stod utan ljus i halva stugan. Men vi är uppgraderade till 50 m från stranden och större utrymme! Något längre bort än vad vi är vana vid, men just nu orkar jag inte bry mig faktiskt! Jag vill bara komma ner dit nu så att jag kan lämna den här hemska känslan i kroppen jag har just nu och få fokusera på att sitta och tomstirra ut i havet. Det är precis det jag behöver just nu, även om det känns jobbigt med en resdag nu för tillfället! 
 
Vi höres när jag har installerat mig lite och har fått något slags lugn i kroppen. Det kanske blir imorgon kväll, det kanske blir in i veckan som kommer. 
Ha det så jättebra tills dess och hoppas att ni får en fin helg! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress